sobota 29. prosince 2012


Zvonilka: tajemství křídel




Další fantasy příběh o Zvonilce, jejich přátelích a vílím království. V tomto díle se Zvonilka, letní víla, vydá přes zapovězenou hranici do tajuplného Zimního lesa, ve kterém náhodou najde svoji sestru, zimní vílu Modrovločku. Obě sestry mají spoustu společných zájmů a spoustu přátel.

Jednou Modrovločka pomocí stroje na výrobu sněhu navštíví Zvonilku a její přátele v letním království a tím překročí zapovězenou hranici a tím poruší zákony. Když to zjistí královna Clarion a král Milori, zakáží oběma sestrám další návštěvu. Ale vše se změní, když se stroj na výrobu sněhu porouchá a Zvonilčin domov je v ohrožení.
V celém letním království se ochlazuje a příroda umírá. Díky pomoci zimních víl se podaří zachránit domov letních víl a bude zrušen zákaz o překročení zapovězené hranice. Víly se budou moc navzájem navštěvovat a vše skončí jak jinak než dobře.
 
Můj názor
Na tomto filmu jsem byla společně se svou čtyřletou sestrou. Oběma se nám to moc líbilo, sestra byla z tohoto filmu moc nadšená a doma rodičům živě vyprávěla zážitky z filmu. Doporučuji zajít si na tuto animovanou pohádku do kina s dětmi nebo si ji koupit na DVD.

Žádné komentáře:

Okomentovat