sobota 29. prosince 2012


Twilight sága: Breaking Dawn part 2


Snad nejočekávanější díl pro všechny příznivce filmové Twilight ságy. V tomto díle se konečně dočkáme Belly coby mladé upírky a její nádherné hybridní dcerky Renesmé. Bella se po třídenní bolestné přeměně v upíra konečně probrala, učí se lovit a snaží se naučit lidským zvyklostem, které ji jako upírce připadají nepřirozené. Všechny udivuje Bellina schopnost sebeovládání, která ji umožní rychlé zapojení do “normálního života“.

Tím, ale příběh nekončí. Volturiovi se nešťastnou náhodou dozvědí o existenci Renesmé a vše se začne zamotávat…….. Volturiovi si tuhle příležitost, zničit Cullenovic rodinu jednou pro vždy rozhodně nenechají jen tak proklouznout mezi prsty a vydají se se svou gardou, svědky a dokonce i se svými manželkami do Forks aby Cullenovi dostatečně potrestali. Cullenovi se díky Alici dozvědí o plánu, který Volturiovi chystají a patřičně se na ně připraví……Ovšem na to, jak to všechno dopadne se budete muset podívat sami! :D

Můj názor
Do kina jsem vyrazila hned 16. listopadu a musím říct, že jsem byla přímo nadšená, i když se mi zdá knižní podoba mnohem lepší, musím říct, že je tento díl velmi vydařený. Rozhodně doporučuji zajít do kina na tento film.

Žádné komentáře:

Okomentovat