pátek 6. července 2012

Sněhurka a lovec

   
  
   Pohádka skončila! Zapomeňte disneyho animovanou pohádku, která končí větou "Žili šťastně až na věky"!
Ale řekla bych, že základní osnova příběhu zůstává stejná. Ve filmu je krásná Sněhurka, zlá macecha, kouzelné zrcadlo, otrávené jablko, lovec, princ, a dokonce i sedm trpaslíků.  
Film začíná celkem normálně, dokonce je tu i královna, která se píchne do prstu a tři krůpěje rudé krve spadnou na bílý sníh............. Král se zamiluje do krásné, ale zlé čarodějnice, která ho zabije hned ve svatební noc a pak už to začíná nabírat ten správný fantasy dobrodružný směr!! Sněhurka je spousty let vězněná ve vězení na věži, lid si myslí, že ji královna zabila a pokládají ji za mrtvou. Jednoho dne se jí podaří uprchnout z vězení, ale královnini vojáci ji pronásledují a Sněhurka je nucena utéct do Temného lesa, do kterého se všichni bojí! Královna si najme lovce, kterému slíbí, že oživí jeho mrtvou manželku, když zabije dívku, která uprchla do Temného lesa. Lovec tuto nabídku přijme a vydá se s královninými vojáky do Temného lesa, ale když lovec zjistí, že mu královna lhala ohledně jeho ženy, kterou mimochodem sama zabila, začne lovec Sněhurce pomáhat na cestě k jejímu lidu, který zatím v bezpečí přežil královninu hrůzovládu..........


Můj dojem


    Film se mi moc líbil a rozhodně ho doporučuji!!! Ale vyskytuje se tu pár otázek, na které si bude muset každý odpovědět sám. Jak to vlastně všechno skončí? Vezme si Sněhurka za muže lovce nebo prince? =)

Žádné komentáře:

Okomentovat